Politica de Termeni si Conditii

Introducere
Acest document reprezinta politica de termeni si conditii pentru site-ul nostru de cazare hotel. Accesand sau utilizand site-ul nostru, sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile descrise in continuare. Aceasta politica se aplica tuturor vizitatorilor si utilizatorilor site-ului nostru.

Rezervari si plata
Pentru a face o rezervare, trebuie sa completati un formular de rezervare pe site-ul nostru si sa platiti o taxa de rezervare, care poate fi rambursabila, in functie de optiunea dvs. Daca optati pentru o taxa de rezervare rambursabila si apoi anulati rezervarea, va vom restitui taxa de rezervare, dar nu si alte sume platite.

 1. Rezervarea:
 • Utilizatorul efectuează o rezervare pe site-ul nostru, completând toate informațiile necesare și selectând serviciul/produsul dorit.
 • După finalizarea rezervării, utilizatorul va primi un e-mail de confirmare, care va conține un număr de referință unic pentru rezervarea respectivă.
 1. Confirmarea telefonică:
 • După ce rezervarea a fost făcută, un agent al nostru va contacta utilizatorul telefonic pentru a confirma detaliile rezervării și pentru a discuta orice alte aspecte relevante.
 • În timpul convorbirii telefonice, agentul va clarifica toate detaliile și se va asigura că utilizatorul este de acord cu acestea.
 1. Plata avansului:
 • După confirmarea telefonică a rezervării, utilizatorul va primi un e-mail care conține un link de plată securizat pentru a efectua plata avansului.
 • Avansul reprezintă 20% din valoarea totală a rezervării și trebuie plătit în termen de 1 zile de la primirea e-mailului cu linkul de plată.
 • Utilizatorul va putea accesa linkul de plată și va fi redirecționat către o pagină securizată de procesare a plăților (EUPLATESC.RO).
 • Pe acea pagină, utilizatorul va putea introduce informațiile de plată necesare (detaliile cardului, adresa etc.).
 • După finalizarea plății, utilizatorul va primi o confirmare de plată și un e-mail de confirmare a plății.
 1. Finalizarea rezervării:
 • După ce avansul a fost plătit și confirmat, rezervarea utilizatorului va fi considerată finalizată.
 • Utilizatorul va primi o confirmare finală a rezervării prin e-mail, care va conține toate detaliile relevante și instrucțiuni suplimentare, dacă există.
 1. Plata integrală:
 • Diferența rămasă (80% din valoarea totală a rezervării) trebuie achitată la data prestabilită (de exemplu, la check-in sau înainte de livrarea produsului).
 • Modalitățile de plată disponibile pentru plata integrală vor fi specificate în e-mailul de confirmare finală.

Anularea rezervarilor
1.Daca doriti sa anulati o rezervare, trebuie sa ne anuntati cu cel putin 7 zile inainte de data sosirii, avansul se returneaza integral mai putin comisionul bancar.
2.Daca nu anuntati anularea sau anuntati mai tarziu de 7 zile inainte de data sosirii, sau in caz de neprezentare ,dupa orele 19:00 din ziua de sosire, se percepe intreaga contravaloare a rezervarii, suma care se retine din avansul platit.In caz de neprezentare hotelul isi rezerva dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.
3. Avansul achitat se restituie in termen de 30 zile si doar in contul din care s-a efectuat transferul/plata.

Check-in si check-out
Check-in-ul este disponibil incepand cu ora 16:00 pana la ora 22:00, iar check-out-ul trebuie efectuat pana in intervalul 08:00-12:00. Daca doriti sa efectuati check-in mai devreme sau check-out mai tarziu, trebuie sa ne contactati in prealabil.

Utilizarea site-ului nostru
Nu sunteti autorizat sa copiati, sa modificati sau sa distribuiti continutul site-ului nostru fara acordul nostru prealabil scris. Nu sunteti autorizat sa utilizati site-ul nostru in niciun fel care ar putea dauna sau afecta site-ul nostru sau alti utilizatori.

Limitarea responsabilitatii
Nu putem fi responsabili pentru pierderile sau daunele cauzate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru. Nu putem fi responsabili pentru pierderile sau daunele cauzate de informatiile furnizate pe site-ul nostru.

Modificarea termenilor si conditiilor
Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de termeni si conditii in orice moment. Daca modificam aceasta politica, vom publica versiunea actualizata pe site-ul nostru.

Legea aplicabila
Aceasta politica de termeni si conditii este guvernata si interpretata in conformitate cu legile din tara noastra.

Contact
Daca aveti intrebari sau preocupari cu privire la aceasta politica de termeni si conditii, va rugam sa ne contactati prin formularul de contact de pe site-ul nostru https://complexpoienita.ro/contact/ sau la nr de telefon afisat in cadrul site-ului.