Politica de Anulare a Rezervarii

Introducere
Aceasta politica descrie procedura de anulare a rezervarii camerei de hotel si conditiile aplicabile. Aceasta politica se aplica tuturor rezervarilor facute prin intermediul site-ului nostru sau prin intermediul altor canale de rezervare.

Termeni si conditii generale
Tarife

Tarifele afișate în site sunt tarife pe camera pe noapte si includ TVA, taxa hoteliera. Tarifele sunt in afisate LEI
Putem sa confirmam rezervarea Dvs. numai daca ne dați toate informațiile solicitate. Vă rugăm să vă asigurați că toate datele Dvs. personale sunt corecte.

Anularea rezervarilor

1.Daca doriti sa anulati o rezervare, trebuie sa ne anuntati cu cel putin 7 zile inainte de data sosirii, avansul se returneaza integral mai putin comisionul bancar.
2.Daca nu anuntati anularea sau anuntati mai tarziu de 7 zile inainte de data sosirii, sau in caz de neprezentare ,dupa orele 19:00 din ziua de sosire, se percepe intreaga contravaloare a rezervarii, suma care se retine din avansul platit.In caz de neprezentare hotelul isi rezerva dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.
3. Avansul achitat se restituie in termen de 30 zile si doar in contul in din care s-a efectuat transferul/plata.

Modificarea sau anularea rezervarii de catre hotel
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica sau anula o rezervare in cazul in care exista probleme tehnice, erori de sistem sau alte situatii neprevazute. In astfel de situatii, vom face tot posibilul pentru a va oferi alternative de cazare sau pentru a va restitui integral sumele platite.

Check-in si check-out
Check-in-ul este disponibil incepand cu ora 16:00 pana la ora 22:00, iar check-out-ul trebuie efectuat pana in intervalul 08:00-12:00. Daca doriti sa efectuati check-in mai devreme sau check-out mai tarziu, trebuie sa ne contactati in prealabil.

Contact
Daca aveti intrebari sau preocupari cu privire la politica de anulare a rezervarii camerei de hotel, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site-ul nostru.